Chocolab in seniorenhuis

28 november 2012

Janssen is een bijna elf jaar oude Labradorreu. Hij is het slachtoffer van een scheiding, door de wijzigingen in de gezinssituatie zat hij veel te veel alleen. Hij heeft met name buiten geleefd samen met zijn Labradorkruisingvriendje Duuk, een blonde, die we morgen zullen voorstellen.

Beide honden zijn matig in conditie en we verdenken ze van wat medische kwalen. We gaan dit eerst onderzoeken en we zullen ze opkalefateren voordat ze naar een nieuwe eigenaar kunnen. U kunt al wel kennismaken indien u interesse heeft. Ze blijven graag samen maar kunnen ook goed apart geplaatst worden.

Janssen is een rustige hond met een gemoedelijk gedrag, hij is vriendelijk en dringt zich niet op aan mensen en andere honden. Op het moment is hij te zwaar en zijn uithoudingsvermogen is slecht. 

Terug naar nieuwsoverzicht