Droebel is ziek

17 september 2012

Op 31 juli van dit jaar is het hondje Droebel van straat geplukt. Een eigenaar heeft zich nooit gemeld, vanwege zijn leeftijd is hij opgenomen in het seniorenhuis. Hij had een joekel van een hernia perinealis, deze had in de afgelopen tijd alle kans gekregen uit te groeien tot bizarre proporties. De enorme tumor zat hem vreselijk in de weg en hinderde hem bij het poepen. Omdat Droebel verder een fitte indruk maakte, besloten we tot het operatief verwijderen van deze tumor. De operatie is goed verlopen maar helaas knapt Droebel niet op. 

Vlak nadat hij geopereerd was leek het even goed te gaan maar sinds een paar dagen heeft Droebel moeite met plassen. Vanaf donderdag zijn we aan het katheteriseren, van het weekend lukte dit niet en daarom is besloten hem op te nemen in de dierenartspraktijk. Droebel is steeds minder in zijn sas en geeft geregeld over, ook eet hij slecht en laat hij zich steeds lastiger behandelen. Het is een droevig hoopje hond op het moment.
We houden u op de hoogte van het verdere verloop.

Terug naar nieuwsoverzicht