Mooie Floyd zoekt fijne baas met tijd

29 augustus 2012

Floyd is een dertien jaar oude reu, hij is een flinke middelgrote bastaardhond. Via een asiel is hij in het seniorenhuis terechtgekomen, er is weinig van zijn achtergrond bekend. 

Een paar dagen na aankomst in het seniorenhuis kreeg hij een geriatrisch vestibulair syndroom, waardoor zijn kop scheef stond, hij omviel en gedesoriënteerd was. Dit is iets wat je weleens vaker ziet bij erg oude honden. Na een paar dagen trekt dit over het algemeen heel behoorlijk bij en het is van belang de honden in de herstelperiode rustig en veilig te houden. Floyd is een week naar een medewerker gegaan maar is inmiddels weer terug in het seniorenhuis en maakt het prima. 

Hij is lichamelijk fit maar maakt nog wel een wat onzekere indruk, hij richt zich sterk op mensen in zijn omgeving en doet heel graag dingen met hen samen. Wie wordt de nieuwe baas van deze aantrekkelijke bastaardreu?

Terug naar nieuwsoverzicht