Rasopportuniste met attitude

28 augustus 2012

De twaalf jaar oude middelgrote Tasja is met haar diepbruine ogen, staande oren en wit-oranje vacht een mooie verschijning. Het is een reuze pienter hondje dat zich op geen enkel vlak de kaas van het brood laat eten. Ze laat zich niet opzij zetten en heeft een hoge eigendunk. We vermoeden dat een van haar voorouders wel eens een Akita of Shiba Inu geweest kan zin. Trotse dieren die spaarzaam zijn met het tonen van hun aanhankelijkheid. 

Tasja is naar het seniorenhuis gekomen nadat haar eigenaresse haar niet langer vertrouwde met haar driejarige peuter. De peuter was druk op ontdekkingstocht en nam daarin ook Tasja mee, die dat maar matig leuk vond en gromde als het kind in haar ogen te ver ging. Om mogelijke ellende voor te zijn, besloot ze afstand van Tasja te doen. 

Tasja is in fantastische conditie en kan vast nog jaren in prima gezondheid mee. Een juiste eigenaar is diegene die de eigenheid van een hond kan respecteren en graag huis en haard deelt met een rasopportuniste met attitude.

Terug naar nieuwsoverzicht