Groot DierenVerkiezingsdebat 2012

14 augustus 2012

Gaat Nederland na de verkiezingen serieus werk maken van dierenwelzijn? Dat is de centrale vraag op het Grote DierenVerkiezingsdebat 2012. De CDON, een overkoepelende orgaan van dierenwelzijnsorganisaties, nodigt je van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Het debat vindt plaats op 25 augustus, van 13.30 tot 16.00 uur in podium BitterZoet, Spuistraat 2, in Amsterdam. Het debat wordt geleid door Pieter Webeling.

Tijdens het debat gaan de politieke partijen met elkaar in discussie op basis van verschillende stellingen. Twee thema’s staan centraal; de vee-industrie en de omgang met wilde dieren. Onder andere Lies van Aelst (SP), Tjeerd van Dekken (PvdA), Dinand Ekkel (CDA), Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) en Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren) nemen deel aan het Grote DierenVerkiezingsdebat.

Wil je het debat bijwonen? Meld je dan vooraf aan. Dat kan via debat@dierencoalitie.nl. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

Terug naar nieuwsoverzicht