Noodhulp: glas uit poot verwijderd

31 juli 2012

Een wijkagent uit een van onze grote steden riep de hulp in van de Hondenbescherming. De trouwe viervoeter van een bekende zwerver uit zijn wijk had glas in zijn poot gekregen. De man, verslaafd en zonder inkomen, had verwoede pogingen gedaan het glas zelf uit de poot te peuteren maar zonder het gewenste resultaat. De eigenaar was de wanhoop nabij. 

Hij en zijn hond zijn zeer aan elkaar verknocht. De wijkagent verklaarde ons dat hij erg onder de indruk was van de band tussen deze man en zijn hond en verzekerde ons ervan dat de man goed is voor zijn hond en ze ook liever niet te willen scheiden. Nadat de Hondenbescherming verzekerde garant te staan voor de kosten was een dierenarts snel gevonden en de hond geholpen. 

- in verband met de privacy van betreffende man, is de hond op de foto een stand in hond, de Jack Russel 'B'-

Terug naar nieuwsoverzicht