Gedistingeerde witte poedelheer in seniorenhuis

26 juli 2012

Joske, het witte middenslagpoedeltje is samen met Timmie, het kleine Yorkie vanwege verregaande verwaarlozing in beslag genomen. Een doorgroeivacht zoals die van Joske gaat vervilten als daar niet tijdig de nodige zorg aan wordt gegeven. Het asiel dat de eerste zorg verleende na de inbeslagname heeft dan ook veel werk gehad Joske weer uit de vilt, wit en toonbaar te krijgen. Maar het is gelukt en Joske is nu op zoek naar een veilig eigen thuis.

Het is een zeer gemoedelijke oudere heer. Hij beweegt rustig en wacht geduldig tot zijn riem aan de halsband is vastgeklikt en stapt dan opgewekt mee. Een ongecompliceerd hondje dat een rustgevende invloed heeft op zijn temperamentvollere vriendje Timmie. Bij voorkeur worden ze samen geplaatst maar apart van elkaar kan ook.

Terug naar nieuwsoverzicht