Clowntje Timmy in seniorenhuis

26 juli 2012

Timmy en Joske zijn samen vanwege zware verwaarlozing in beslag genomen. Ze waren er slecht aan toe en stonken een uur in de wind. Na de nodige baden, bezoek van een hondenkapper en een gebitssanering zijn ze voldoende opgeknapt om op zoek te gaan naar een nieuwe baas

Timmy’s geschatte leeftijd is 12 jaar. Hij heeft nog maar een paar tandjes in zijn mond, zijn tong kan hij daarom niet meer goed binnenboord houden. Het is een heel klein hondje met een guitige oogopslag, een beetje clownesk en erg nieuwsgierig. Het zou fijn zijn als hij samen met zijn vriendje Joske een nieuwe plek kon krijgen maar vermoedelijk kunnen ze ook goed zonder elkaar verder. Timmie is beweeglijk en alert en Joske zijn tegenhanger, hij beweegt kalm en is geduldig afwachtend.

Terug naar nieuwsoverzicht