Pretletter Ayla in seniorenhuis

19 juli 2012

Je hebt van die honden die zich niet neerleggen bij een carrière als deurmat. Doe je te weinig met zo’n hond, dan zoeken ze ’t vertier zelf wel op. Dat de baas dan niet blij met je is, dan is dat jammer. Je leeft maar 1 keer en je neemt het er van. Ayla is zo’n hond en haar baasje was helemaal klaar met ‘r. In de loop van de jaren werd de lol in het hebben van de hond steeds minder, totdat de band helemaal verdwenen was. Ayla ging haar eigen gang; liep weg, snaaide eten en joelde als ze alleen achtergelaten werd, ook ’s nachts. 

Toen Ayla op een dag weer in het dierenasiel belandde na een zoveelste wegloopavontuur was dat eigenlijk wel makkelijk. Hond weg, probleem weg. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Het asiel achterhaalde de baas en toen werd het probleem hond weer concreet. Vanwege de totaal afwezige band met de hond en Ayla’s leeftijd besloten wij haar over te nemen. 

Een superenthousiaste Beagledame denderde het terrein op. “Waar is hier de lol” is wat ze uitstraalt. Niks niet oud en de dagen zat, de tienjarige Ayla heeft pit en spirit en wil dolgraag op avontuur met een baasje die haar letterlijk en figuurlijk bij kan houden. Kom maar eens kennismaken, als je durft!

Terug naar nieuwsoverzicht