Vanuit 'de Oude Kwispelaar'

18 juli 2012

De afgelopen periode zijn de gebitten van onze beide Jack Russelheertjes Liedje en Josh onder narcose schoongemaakt. Een van de voorpootjes van Liedje was wat opgezwollen, het zou kunnen dat hij allergisch is voor het nieuwe schoonmaakmiddel. Josh en Liedje zijn bepaald geen vrienden en versterken elkaar in hun venijn. Het is belangrijk dat ze elkaar niet kunnen zien vanuit hun verblijven.

Schipperke Tooske begroet de verzorgers ’s ochtends enthousiast en springt dan fanatiek tegen de tralies op. Ze heeft daarbij een uitgescheurd teentje opgelopen. Ze krijgt verplicht rust totdat het teentje geheeld is.

Doordat Dana pijn kreeg door haar stramme heupen, werd ze chagrijnig tegen haar groepsgenoten. De dierenarts heeft andere medicijnen voorgeschreven en het gaat al stukken beter met haar humeur. 

Mylo, het nieuwe Jack Russeltje doet het goed in de groep. Hij heeft de neiging te willen rijden op verlegen hondjes maar bij Tjebbe, Jimmy, Tooske en Boomer is hij daarvoor aan het verkeerde adres.

Terug naar nieuwsoverzicht