Zilverrug in 'De Oude Kwispelaar'

16 juli 2012

Nee, natuurlijk hebben we geen gorilla in het seniorenhuis rondlopen…. maar we kunnen sinds Boomers komst wel genieten van haar prachtige zilvergrijze vacht. Dit dertien jaar oude terrierteefje is gemoedelijk en rustig en het lijkt erop dat ze stokdoof is. Ze woonde bij oudere mensen waarvan meneer overdag werkte en mevrouw in afwachting was van een operatie aan haar knie. Omdat ze op een bovenwoning leefden was uitlaten overdag schier onmogelijk. Omdat Boomer haar plas simpelweg niet de hele dag op kon houden, deed ze dit uit arren moede dan maar in huis. Iets wat haar baasjes erg boos maakte. De eigenaren waren niet bereid naar andere oplossingen te zoeken om Boomer overdag te laten plassen. 

De liefde tussen de bazen en hun hond was verdwenen. Omgekeerd was dat zeker niet het geval. Tijdens het maken van de foto’s bleef Boomer maar in de verte staren….wat was daar toch te zien? In de verte zat een oudere man op een bankje van de zon te genieten en het had er alle schijn van dat Boomer in hem haar oude baasje vermoedde. Het kostte ons moeite haar weer mee te krijgen richting opvang…ontroerend, die trouw van een hond aan haar baas. 

Wie komt Boomer halen en geeft haar hondenhartje waar ze zo naar verlangt?

Terug naar nieuwsoverzicht