Bereklauw tot aan de einder

16 juli 2012

Ook in Sleeuwijk is de gemeente dol op bereklauw. Een hondenbezitter stuurt ons foto's van de situatie en vertelt:

"Op facebook had ik aangegeven foto’s te sturen van de bereklauw die een pad in ons hondenuitlaatgebied overwoekerd. Ze hebben net vrijwel heel de strook langs de ijsbaan met de bosmaaier gemaaid. Uitgerekend de paar hele grote bossen bereklauw hebben ze laten staan, maar we kunnen er nu wel beter tussendoor lopen (voor zolang als het duurt). Vorige week was het dus veel erger, toen konden we er amper tussendoor lopen. In een ander parkje hier vlakbij hebben ze vorige week ook eindelijk gemaaid, dit na een klacht van iemand dat er geen ruimte meer was voor de honden om te poepen en dat ze de hond daarom maar buiten het park gingen laten poepen. De maximale hoogte die ik daar heb gezien van de brandnetels is over de 2 meter, toen kwamen de brandnetels boven mijn vriend van 2.02 m lengte uit ! "

We blijven geïnteresseerd in uw onveilige, onlogische of kleine en vieze hondenuitlaatgebieden. Foto's en korte omschrijving graag naar foto@hondenbescherming.nl

Terug naar nieuwsoverzicht