Nieuwe seniorenhond, Jack Russel Mylo

14 juli 2012

De dertien jaar oude Mylo moest jammerlijk het veld ruimen nadat zijn baasjes verblijd waren met de komst van eerst 1 en daarna 2 kinderen. De bejaarde Jack Russel was niet gediend van al te opportuun kindergeweld en maakte dat duidelijk door op die momenten naar ze te grommen. Duidelijke taal. Toch durfden zijn baasjes niet verder met hem en zo belandde het ouwe baasje in het seniorenhuis.

Mylo blijkt een alleraardigste Jack Russel. Hij woont in een groepje met Jimmy, Tjebbe en Boomer en dat is een harmonieus kleine hondengezelschapje. Ze leven in pais en vree samen en het is fijn hen gezelschap te houden. Mylo is een onderdeurtje en onder de indruk van het grote starende oog dat de lens van de camera voor sommige honden is. Dolblij is ie dan ook dat hij terug mag naar de woonkamer waar zijn hondenmaatjes op hem wachten. 

Mylo is een gezellig en aangepast gezinshondje dat met wat grotere kinderen en andere honden prima kan samenleven. Ook voor oudere mensen is hij perfect, zolang eventuele kleinkinderen hem met respect behandelen, iets dat vaak voor de hele kleintjes lastig is.

Terug naar nieuwsoverzicht