Het zal wel loslopen

11 juli 2012

Het kan u niet ontgaan zijn. De oproep van de Hondenbescherming foto's aan te leveren van risicovolle en onaangename losloopgebieden heeft bijzondere plaatjes heeft opgeleverd. 

Naast foto's zijn er ook veel reacties van hondenliefhebbers binnengekomen. De vraag werd gesteld of de Hondenbescherming een adviesbrief met aandachtspunten wil opstellen. Deze brief is opgesteld en vandaag naar alle gemeenten in Nederland verstuurd.

Bent u ontevreden of bezorgd over de kwaliteit van uitlaat/losloopgebieden in uw gemeente? Dan kunt u deze informatie gebruiken om in contact met uw gemeente te treden. Onder het motto 'voorkomen is beter dan genezen' roepen wij gemeenten op goed voor hun honden(bezitters) te zorgen, ook in tijden van bezuiniging.

Download de brief en het informatieblad hier:  Het zal wel loslopen (754,5 KB)

Download de algemene brochure 'Positief hondenbeleid in tien punten' hier:  Positief hondenbeleid in tien punten (1,4 MB)

Terug naar nieuwsoverzicht