Kameraad van goud zoekt nieuwe baas

12 juni 2012

Rex ziet er voor zijn veertien jaren nog patent uit. Zijn vacht is mooi en glanzend, zijn blik is helder en hij maakt een zeer tevreden en ontspannen indruk. Hij gehoorzaamt graag en gaat dan ook zonder morren zitten voor de foto’s, iets vertraagd doordat hij wat moeite heeft zijn achterhand te besturen. Aan zijn zwakke achterhand en wat kromme rug kun je zijn ouderdom wel herkennen.

Rex leefde samen met vogels, katten en een kleiner hondje bij een echtpaar dat failliet ging en hun huis gedwongen moest verlaten. Voor alle dieren was vlot een nieuwe plek gevonden, de oude trouwe Rex bleef over, voor hem werd niemand gevonden en zo verhuisde hij vorige week naar het seniorenhuis.

Rex is gezellig en braaf en heeft daardoor al een streepje voor bij de wandelaars van de seniorenhonden. Een gouden kameraad waar een nieuwe baas heel veel lol van kan hebben maar stiekem willen we hem wel even een tijdje in het seniorenhuis houden. Hij is gewoon té leuk.

Terug naar nieuwsoverzicht