Innemende Jonas nieuwe bewoner seniorenhuis

12 juni 2012

Deze goedgemutste nieuwkomer heet Jonas. Jonas is een Beagle reu van 11 jaar oud. Zijn baasjes waren dol op hem maar met de komst van de kinderen en de vele speciale zorg die een van hen nodig had, bleek een Beagle met voor Beaglebaasjes vast herkenbaar gedrag verre van ontspannen.

Jonas neemt de kuierlatten als hij daarvoor de kans krijgt, pakt eten waar dat voorhanden is en heeft een fantastische act. Hij speelt dovemannetje. De pensionhouder van het hondenpension meldde zijn baasjes op een gegeven moment:  ‘die ouwe Beagle van jullie is goed doof he’. Grinnikend vertelden ze hem dat dat Jonas’ favoriete act is. Doof is ie namelijk helemaal niet. Wel is hij erg oostindisch doof.

Jonas is aandoenlijk en vriendelijk en heeft onmiddellijk vriendschap gesloten met de honden in zijn groep.  Een innemende oude heer met een bijzonder goed humeur die direct voor plaatsing beschikbaar is. 

Terug naar nieuwsoverzicht