Misschien een hond nemen? Doe mee aan dit onderzoek!

6 juni 2012

Voor een onderzoek naar de aanschaf van een hond is de Hondenbescherming op zoek naar mensen die overwegen een hond te nemen. Bent u misschien van plan een hond te nemen? Doe dan mee aan het onderzoek en help op deze manier het welzijn van honden in Nederland te verbeteren.

Meedoen doet u door simpelweg een online vragenlijst in te vullen. In de vragenlijst wordt u gevraagd informatie te lezen over de aanschaf van een hond, waarna u een aantal vragen krijgt over de informatie en uw ideeën over het nemen van een hond. Na het beantwoorden van de vragen bent u al klaar, er is voor u geen vervolg van het onderzoek. klik hier voor de vragenlijst  en leer meteen iets nuttigs over de aanschaf van een hond! 

Hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Terug naar nieuwsoverzicht