NTR zoekt deelnemers voor tv-programma over nalaten

9 mei 2012

Bent u aan het nadenken over uw testament? Of heeft u daarover juist nog nooit nagedacht? Zou u wel eens met een expert willen praten over nalaten (al dan niet aan een goed doel) en vindt u het leuk om op tv te komen?

In het nieuwe NTR tv-programma ‘ Je kunt het niet meenemen (297,7 KB) ’ wordt een gezin bij de hand genomen en geholpen bij het opstellen van een testament. Het is een vijfdelige serie, gepresenteerd door Prem Radhakishun, die te zien zal zijn op Ned1. De insteek is integer en educatief. Doel van het programma is mede om het taboe rondom dit onderwerp te doorbreken. Een testament schept duidelijkheid voor de nabestaanden en rust bij de persoon in kwestie. Belangrijk is dat er in de familie over wordt gepraat. In het programma wil de NTR zoveel mogelijk aspecten belichten van het testament. Interessante situaties waarbij er sprake is van een familiebedrijf, een samengesteld gezin, een cultuurverschil, voogdijkwesties of het nalaten aan goede doelen.

De NTR biedt via het programma een expert in de vorm van een zeer ervaren notaris die kan adviseren en kan helpen in het maken van de juiste keuzes, verdeelsleutels en technische zaken m.b.t. de wet, belastingen en alles wat bij het maken van een testament hoort. Deze notaris zal met uw de opties bespreken en bekijken wat het beste is voor iedereen. Uiteindelijk zullen de afspraken kosteloos worden vastgelegd en tenslotte gaat iedereen met een fijn gevoel en een testament naar huis.

Klinkt het als een goede optie voor u? Geef u dan nu op via: aanmelding@bluecircle.tv. Of bel: 035-6785027.

De Hondenbescherming ziet graag dat mensen goed nadenken over hun testament en daarover ook met hun nabestaanden spreken. Daarom heeft ze deze oproep op haar website geplaatst. Meer lezen over nalaten kan in deze brochure:

Brochure over nalaten

Terug naar nieuwsoverzicht