Help Ranger’s vrienden met uw VVV Cadeaubon

20 april 2012

Heeft u al een tijdje een VVV Cadeaubon liggen, maar heeft u geen idee wat u er mee zou moeten doen? Of wilt u met de bon iets goeds doen?

Help ons dan om oudere honden te helpen die tussen wal en schip dreigen te raken. Doneer uw cadeaubon aan de Hondenbescherming. Wij zijn acceptant van de VVV Cadeaubon en blij met elke gift die u kan missen.

De VVV Cadeaubonnen die we dit jaar ontvangen, worden ingezet voor de honden in de oudere honden opvang.

Recentelijk hebben we de elfjarige Ranger kunnen opvangen in de oudere honden opvang en hem af kunnen helpen van zijn verschrikkelijke oorpijn. Ranger heeft inmiddels een eigen warme mand gevonden bij een nieuwe eigenaar.

Ranger heeft echter een boel vrienden die uw hulp nog nodig hebben. Lees over de honden die zich nu in de opvang bevinden: De honden in de opvang. Of bekijk hier het filmpje over de opvang: De oudere honden opvang.

U kunt uw VVV Cadeaubon naar ons antwoordnummer opsturen. Er hoeft dan geen postzegel op de envelop: antwoordnummer 1057, 2508 WB, Den Haag. Namens deze grijze snuiten danken wij u alvast hartelijk voor uw bijdrage!

VVV Cadeaubon voor een grijze snuit

Terug naar nieuwsoverzicht