Twee nieuwe senioren

19 april 2012

Er zijn twee nieuwe aanwinsten in de seniorenopvang!

Zorro

Deze aantrekkelijke middelgrote kruising verkeert in een uitmuntende lichamelijke conditie. Zorro is gecastreerd en 10 jaar oud. Hij heeft veel van de wereld gezien want hij heeft samen met z’n baasjes op veel plekken in de wereld gewoond. Na de scheiding van zijn baasjes is hij met een van hen teruggekeerd vanuit de Verenigde Staten en moest veel alleen thuis zitten. Zorro is een heel gevoelige en wat onzekere hond. Hij hangt sterk aan zijn mensen en kon maar moeilijk uit de voeten met dat vele alleen zijn. Daarom is hij in de seniorenopvang opgenomen. Hij zoekt een nieuwe baas. Iemand die hem rustig en kalm behandelt en goed kan omgaan met zijn gevoelige natuur.
Wie-o-wie wordt Zorro’s nieuwe gezelschap?

Tooske

Een kwiek oud hondje is dit Schipperke-dametje. Met haar bijna-blinde oogjes probeert ze alles nog goed in de gaten te houden. Wat kortademig is ze wel, inspannende activiteiten zijn niet aan haar besteed.
Ze is vanwege verwaarlozing in beslag genomen en door de rechter ook in juridische zin definitief van haar eigenaar gescheiden. Ze heeft nog wat last van oormijt maar als ze daarvan bevrijd is, is ze helemaal klaar voor een leven bij een nieuwe baas. Tooske is 14 jaar oud en een teefje.

Tooske het Schipperke

Terug naar nieuwsoverzicht