Vader of moederdagcadeau

12 april 2012

Zoek je een leuk cadeau voor moeder - of vaderdag? Een foto van je hond op canvasdoek is vast een goed idee!

Heb je prachtige foto’s van je hond liggen? En zou je die graag als een kunstwerk aan de muur willen hebben te hangen? Je kunt je foto op canvas bij Digidoek af laten drukken in alle denkbare formaten van 20 x 20 cm tot 100 x 200 cm. 

Natuurlijk is een canvasdoek ook een prachtig moeder- of vaderdagcadeau. Zoek een leuke foto uit en bestel bij Digidoek. Gebruik hiervoor de speciale kortingscode lente15. Je ontvangt dan 15 % korting op je bestelling. De code is geldig t/m vaderdag 17 juni 2012.
De foto of afbeelding wordt geprint op canvasdoek en opgespannen op een houten frame en vervolgens aan huis afgeleverd. Een prachtig cadeau om weg te geven of te krijgen.
Kijk voor mee info en bestellingen op www.digidoek.nl Vul de code lente15 in en je korting wordt automatisch berekend.

Terug naar nieuwsoverzicht