Week van het Testament – een kans om van een afscheid een nieuw begin te maken

2 april 2012

Van 16 tot en met 20 april kunt u gratis een adviesgesprek regelen bij de notaris van uw keus over ‘nalaten aan het goede doel’. Tijdens deze week roepen de goede doelen van Nederland u op om na te denken over het opnemen van een goed doel waar u iets mee heeft in uw testament.

Wilt u ook van ‘uw afscheid een nieuw begin maken’? Tijdens deze week wordt u een gratis adviesgesprek met een notaris aangeboden. Wanneer u hier gebruik van maakt ontvangt u De Goede Doelen Gids. Hierin vindt u informatie over alle goed doelen die aan de campagne deelnemen.

Voor alle informatie over de campagne en de Week van het Testament gaat u naar www.goededoelen.nl. U kunt hier ook het gratis adviesgesprek regelen bij de notaris van uw keus, maar ook vindt u hier alle benodigde achtergrondinformatie en een lijst van deelnemende goede doelen, waaronder de Hondenbescherming.

Meer informatie over nalaten aan het goede doel kunt u ook vinden in de brochure 'Trouwe vriend'

Goede doelen werken aan een betere samenleving en zijn daarmee van essentieel belang voor nu en de toekomst. Een bijdrage aan hun werk via een testament is een wezenlijk aanvulling op de giften van donateurs omdat het de goede doelen in staat stelt langere termijnplanningen te maken.
daarom: Maak van uw afscheid een nieuw begin, neem een goed doel op in uw testament. Wij danken u alvast hartelijk voor deze overweging.

Terug naar nieuwsoverzicht