Er is plek voor oudjes in de opvang

2 april 2012

Met dank aan alle fantastische hondenliefhebbers die de afgelopen tijd een oudere hond hebben opgenomen vanuit de seniorenopvang, zijn de huiskamers er momenteel tamelijk leeg. Op de foto zie je Murray en hij is een van de honden die nog wel op zoek is naar een nieuw thuis! Meer lezen over Murray kan hier: Een oudere hond opnemen.

Er is door de adopties plek in de opvang! Zie je ergens een oudere hond in de knel? En is deze hond goed thuis tussen andere honden, wellicht kan de opvang dan voor deze senior een oplossing zijn. De hond moet minimaal tien jaar oud zijn om als senior gekwalificeerd te worden.

Meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden, vraag je op via de mail of door te bellen. Zie de contactpagina.

Terug naar nieuwsoverzicht