Apps downloaden

Handboek herplaatsingshonden

Gratis Handboek herplaatsingshonden, een must voor elke hondenbezitter

Dit handboek is gratis te downloaden voor iPad en Android tablet en staat boordevol informatie over honden. Het is een handboek voor iedereen die een (herplaatsings)hond overweegt. Maar het is ook interessant als u al een hond heeft. U kunt het downloaden via: http;//handboek.hondenbescherming.nl.

Gezonde hond App

Gezonde hond App

Download de gratis Gezonde hond App van de Koninklijke Hondenbescherming!

Vanaf vandaag is er geen excuus meer voor het kopen van een hond met een overdreven uiterlijk: de Gezonde hond App is gratis te downloaden voor de iPad in de App Store en voor de Android in de Google play store

Met deze App voor tablets kun je ervaren wat een hond gezond of minder gezond maakt. Download hem snel en speel het spel!

Op zoek naar een pup? Eerst de FAIRPUP App downloaden..

Op zoek naar een pup? Download GRATIS de FAIRPUP app op je telefoon: 

Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fluxility.fairpup

App store: https://itunes.apple.com/us/app/fairpup/id1003834407?mt=8

Meer info over de Doggy Parks App

Doggy Parks App

Vind een leuk wandelgebied voor de hond!

Voldoende beweging is belangrijk voor elke hond. Ben je op zoek naar een leuk wandelgebied in de buurt? Dan is de Doggy Parks App iets voor jou!

Doggy Parks helpt bij het vinden van wandellocaties in de buurt en dan vooral de gebieden waar de hond los mag lopen. De App geeft informatie over de locatie, parkeergelegenheid, voorzieningen en meer. Via de ingebouwde kaart met GPS-functie kun je makkelijk browsen en informatie oproepen.

Doggy Parks Nederland en Vlaanderen is te downloaden in de AppStore. Als je de App download steun je ook nog eens het goede doel want voor elke download gaat een bedrag naar de Koninklijke Hondenbescherming. Snel naar de AppStore dus en dan lekker met de hond op pad!