Doneer nu

 

 

 

Steun van 100%NL

 

In 2020 helpt 100%NL de Koninklijke Hondenbescherming om haar naamsbekendheid te vergroten. Want alhoewel de organisatie al meer dan 100 jaar zich actief inzet voor een beter welzijn voor honden en een verantwoord hondenbezit, weten veel hondenbezitters nog niet van het bestaan van de Hondenbescherming.

 

Daarom is 100%NL samen met de Hondenbescherming een actie gestart, zodat meer mensen de organisatie leren kennen. Veel van de luisteraars van het radiostation zijn hondenliefhebbers. En ook bij de zender zelf werken "dog lovers". Daarom zet het bedrijf zich deels "om niet" in voor de Koninklijke Hondenbescherming.

Van 19 tot en met 26 augustus 2020 loopt de eerste actie van 100%NL voor de Koninklijke Hondenbescherming. De hele dag wordt er opgeroepen om je hond op te geven voor de beste lookalike hond van Nederland

Lijkt jouw hond sprekend op Guus Meeuwis, Chantal Janzen of George Clooney? Stuur dan een foto in en maak kans op een jaar lang hondenvoer en een professioneel geschilderd portret van jouw hond! 

 

Doe mee

 

Op woensdag 26 augustus, op Wereld Honden Dag, wordt uit alle inzendingen door een vakjury de winnaar gekozen.

 

 

 

 

Heeft u ook interesse in een samenwerking met de Koninklijke Hondenbescherming?

Neem dan contact met ons op!