Doneer nu

 

Doe mee met de Honden voor Hondenloop!

Stap voor stap | poot voor poot | zondag 29 augustus 2021

 

Doe mee aan de allerleukste hondenwandeling van Nederland! Loop met je team, je familie, vrienden, collega’s, je klas of bijvoorbeeld je honden club - uiteraard met in achtneming van de dan geldende corona-regels - mee en help daarmee ook andere honden!

 

Ja, ik doe mee!

 

 

Op 29 augustus 2021 zal de eerste editie plaatsvinden van de leukste hondenwandeling van Nederland: De Honden voor Honden Loop. Honden kunnen met hun baasjes 5 of 10 kilometer wandelen om aandacht te vragen voor de Koninklijke Hondenbescherming. Dat gaan we doen op het Erkemederstrand, uitgeroepen door de Hondenbescherming tot beste uitlaatplek van NL! 

 

Voor wie?

De wandeling is voor iedereen die met hond mee wil en kan wandelen. Van jong tot oud, honden eigenaren en liefhebbers. Samen met je hond of met het hele gezin. Deelname kost €19,95. Hier voor ontvangen hond en baasje toegang tot het terrein, de wandeling, een leuke (honden)gadget, poepzakjes en een medaille. 

 

Hoe lang is de wandeling?

U kunt kiezen voor een een wandeling van 5 of 10 kilometer. 

 

Hoe ziet de dag er uit?

Tijdens deze wandeling is er van alles te doen en te beleven voor hond én baasje tijdens een funwalk door het prachtige gebied rondom het Erkemederstrand. Van een heus ingericht festival terrein met eten en drinken voor honden en baasjes, muziek, mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen, lekker te ravotten, samen te sporten en natuurlijk een prachtig uitgestippelde route van 5 of 10 kilometer langs het strand, de dijk en door het bos. 

Omdat we ons willen houden aan alle corona-maatregelen, zullen we het exacte programma later bekend maken.

 

Ja, ik doe mee!

 

Meer informatie?

We hebben een speciale actiewebsite ontwikkeld waarop u meer kunt lezen over de Honden voor Hondenloop 2021. Vindt u het leuk? Aarzel dan niet en geef u snel op! Want vanwege de corona-regels moeten we het aantal deelnemers dit jaar helaas beperken.