Word strategisch partner

Wil je met jouw bedrijf op de lange termijn het verschil maken? Door bijvoorbeeld onderzoek mogelijk te maken waarmee we wet- en regelgeving kunnen beïnvloeden? Of kennis over verantwoord hondenbezit te vergroten? Overweeg dan om strategisch partner van de Koninklijke Hondenbescherming te worden.

Met onze strategische partners gaan wij langdurige strategische trajecten aan gericht op impact. Omdat we geloven dat we door de krachten te bundelen en kennis te delen echt het verschil kunnen maken. Samen zetten we hondenwelzijn op de kaart.

Voorbeeld van een strategisch partnerschap

In 2023 is de Hondenbescherming een strategisch partnerschap aangegaan met Prins Petfoods en Pets Place.

Uit de samenwerking met Prins Petfoods is, onder andere, een aflevering tot stand gekomen van de online serie Hondenmanieren. Op het YouTube kanaal van Prins Petfoods gaat Edgar van de Kamp in gesprek met Sieneke Groenman. Sieneke Groenman werkt als beleidsadviseur opvang & welzijn bij de Hondenbescherming. In de aflevering wordt er uitgebreid gesproken over het herkennen van een goede fokker. 

Pets Place heeft ons in 2023 ondersteund bij onze vuurwerkactie. Om de boodschap 'Hou vuurwerk uit de buurt van honden' te verspreiden, heeft de Hondenbescherming een poster ontworpen die mensen bij ons kunnen aanvragen. Onze bedrijfspartner Pets Place heeft via haar winkels ook nog eens tienduizenden posters verspreid.

Meer informatie

Ook interesse in een strategisch partnerschap? Neem dan contact op met onze relatiemanager Suzanne Morton-Taylor voor een voorstel op maat. Bel naar 070-3388538 (algemeen nummer) of mail naar suzanne@hondenbescherming.nl

Stuur een e-mail