Informatiemateriaal bestellen

Handboek herplaatsingshonden Gratis Handboek herplaatsingshonden, een must voor elke hondenbezitter

Dit handboek is gratis te downloaden voor iPad en Android tablet en staat boordevol informatie over honden. Het is een handboek voor iedereen die een (herplaatsings)hond overweegt. Maar het is ook interessant als u al een hond heeft. U kunt het downloaden via:  http://handboek.hondenbescherming.nl.

Wilt u meer weten over honden of informatiemateriaal uitdelen? Bestel dan gratis de leuke folders over aanschaf, beweging en andere interessante thema’s…

Ik wil informatiemateriaal bestellen

De Koninklijke Hondenbescherming beschikt over divers informatiemateriaal. U kunt onze informatie direct downloaden of bestellen.

Het informatiemateriaal is gratis verkrijgbaar voor u als particulier, uw dierenartspraktijk, hondenschool/vereniging, of trimsalon. Bij een grote bestelling vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de verzendkosten. 

Bestellingen kunt u opgeven via info@hondenbescherming.nl. Geef hierbij duidelijk aan:

Producten van de Koninklijke Hondenbescherming: 

Hond welkom sticker:

Ze zijn er weer – de ‘Hond welkom!’-stickers. Met deze stickerset kan een etablissement of recreatieterrein aangeven of een hond welkom is en onder welke voorwaarden. De sticker kan op glas geplakt worden en is weerbestendig. De hoofdsticker geeft aan dat de hond welkom is. De substickers maken het mogelijk om daar een ‘mits’ bij te communiceren richting de hondeneigenaar. Afhankelijk van het bedrijf of gebied kan een substicker wel of niet van toepassing zijn. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor: ‘Hond welkom’ …. mits schoon en droog (voor restaurants of hotels); of ‘Hond welkom’… mits hij geen mensen/andere dieren stoort (voor recreatie of natuurgebieden). De ‘Hond welkom’ sticker maakt het voor hondvriendelijke gelegenheden mogelijk om zich te onderscheiden. Heeft u een horecabedrijf, bent u terreinbeheerder of hoteleigenaar en bent u honden en hun eigenaren goed gezind? Vraag dan gratis de stickerset op via: info@hondenbescherming.nl.

Gratis Apps:

De Koninklijke Hondenbescherming heeft twee gratis downloadbare Apps ter beschikking gesteld. Leuk en leerzaam, zeker ook voor kinderen en jongeren! De Gezonde hond App daagt je uit om een zo gezond mogelijke hond te bouwen. In de Ruim je rot App strijd je om het zo snel en goed mogelijk afleggen van een parcours. 

Gezonde hond App

Gezonde Hond App in de App Store

Gezonde Hond App in Google Play Store

Ruim je Rot App in de App Store

Ruim je Rot App in de Google Play Store

Handboek Herplaatsingshonden

Warm weer waarschuwingen

Naast de warm weer flyer zijn er ook waarschuwingsposters. Hiermee kunt u uw omgeving waarschuwen de hond met warm weer niet in de auto te laten of naast de fiets te laten lopen.